2011. március 26., szombat

Hugh a mentor

Hugh Fearnley-Whittingstall
Van néhány szenvedélyünk, de a legújabb szerelem, Hugh Fearnley-Whittingstall... gyakorlatilag összeköltöztünk vele, bár ő még nem tud róla. :o)) Minden reggel együtt ébredünk, reggel 6 és 7 között a taksi alatt bújva az előző heti műsorát nézzük DVD-ről, és ilyenkor egyre  határozottabban érezzük a vágyat, hogy így kell élnünk, vagy sehogy... Ha a megjegyezhetetlen, angol, nemes név nem mond semmit, akkor segítek: Kapa, kasza, fakanál / River Cottage/ Spektrum TV.
Hugh a River Café sous-chef-je volt éveken keresztül, majd a nagyvárosi életet gazdálkodó, önellátó, természetközeli életmódra cserélte River Cottage-i farmján. Az növénytermesztés és az állattartás csetlő-botló, bár örömteli  mindennapjaiba a Spektrummal tekinthettünk be, sajnos csak néhány DVD jelent meg a kezdeti időszakról... Hugh életvitele mozgalommá vált, melyről nagyon sok értékes tapasztalatot, használható, földközeli receptet, tippet és ötletet mutat be ma is a Spektrum... Egyik nap felvesszük a műsort, másnap reggel kávés bögrével, jegyzetettömbbel és tervekkel telve nézünk meg egy-egy epizódot... így minden nap tettre készen indul, mert reggelente látjuk a célt: így élnii!!!
Organikus, értékes ételei nemzetközi ihletettségűek, de bemutat autentikus angol ételeket is, ám a jelszó minden étel esetében egy: vissza a természethez!
Sok-sok receptet fogok Tőle idézni, biztosan nem fog haragudni érte, hiszen egy a cél: egészségesen, boldogan és jól élni, s ezt az utat megosztani mind több emberrel környezetünkben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése